Din kurv

Koncept

SÖVN er resultatet af en vision om at udfordre den eksisterende og traditionelle sengebranche. Sengebranchen har hidtil været præget af uforholdsmæssige høje priser, som er blevet retfærdiggjort ved at give store rabatter. Det giver et ekstremt uigennemskuelig marked, som forbrugerne har svært ved at overskue.

Dette vil vi gøre op med, hvilket primært er muligt med vores enkle og unikke forretningskoncept hvor salget udelukkende sker via internettet, og hvor vi håndterer alle led i processen. Hos SÖVN skal alle have råd til at sove godt, og alle skal opleve at de får noget for pengene - også uden urealistiske store rabatter. Vores forretningsmodel hedder VERTICAL E-COMMERCE, som skærer alle fordyrende mellemled væk.

 

Vi ønsker ligeledes at det rigtige valg at være det letteste. Derfor samarbejder vi med de bedste, etiske ansvarlige fabrikker rundt om i Europa. Vi stræber efter at bruge de bedste materialer. Og deler disse historier med dig. Det er en ny måde at gøre tingene på.

Vi bruger måneder på at finde de rigtige producenter af hvert element i et produkt - ofte de samme som producerer de langt dyrere produkter.

Vi besøger dem ofte og skaber en stærk personlig relation til fabrikkerne. Hver fabrik får vores kodeks med de værdier vi kræver for at kunne producerer produkter i overensstemmelse med vores krav. Vi bruger blandt andet stof produceret af 100% genanvendelige plastikflasker.

 

 

Vores mål er at skabe nogle bedre og mere bæredygtige fabrikker med tilfredse og pålidelige medarbejdere.

Vi arbejder desuden konstant på at gøre vores produkter mere og mere bæredygtige - det gælder både materialer, produktion, emballage og optimering af transport.