Din kurv

HVORFOR SÖVN?

Hvorfor vælge SÖVN?

Tidligere har man været nødt til at skulle ned i en fysisk butik for at købe ny madras.

Problemet er at man oftest prøver 5 forskellige madrasser i løbet af 20 minutter, og herefter vælger den madras man følte var mest behagelig. Dette resulterer i at man 9 ud af 10 gange vælger en for blød madras, i stedet for at vælge den som støtter bedst og giver den bedste komfort. Desuden siger erfaringerne at det tager imellem 20-30 dage at vænne sig til en madras.

Hos SÖVN producerer vi få madrasser i høj kvalitet. Med mere end 15 års erfaring med salg og fremstilling af senge til hoteller, har vi fået den nødvendige viden til at fremstille madrasser som giver super komfort til de fleste personer.

Vores mål var at producerer nogle madrasser som giver en fantastisk komfort uanset vægt, kropsbygning og sovestilling, hvilket vi har gjort ved at fokusere på kvaliteten frem for et kæmpe udvalg.

 

Gode madrasser behøver ikke være dyre!

Hvorfor skal gode madrasser være så dyre?

Alt for dyre huslejer, kæmpe avancer og madrassernes højteknologiske egenskaber fra rummet, har fået priser på gode madrasser til at eksplodere.

Det er som om at jo mere tekniske betegnelser man kan spænde på en madras, og jo større udvalg man kan tilbyde - jo højere pris kan man få.

Hos SÖVN har vi fokuseret på at skabe få madrasser i god kvalitet. Ingen rumteknologi eller hestehår, men til gengæld producerer vi madrasser med høj komfort og lang holdbarhed til priser som koster halvdelen af andre madrasser i tilsvarende kvalitet.

Vores vision er at alle skal have råd til at sove godt.