Din kurv

Vælg den rigtige madras

Vil det ikke være fantastisk at vågne frisk og vel udhvilet op hver morgen? Det er ekstrem vigtigt for din sundhed og naturlige balance at få en god nats søvn.

Madrasser er et vigtigt fundament for en god nats søvn. Det er derfor vigtigt, at din madras giver dig præcis den rigtige støtte og komfort du har brug for. Derfor har vi lavet denne lille guide som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige af vores madrasser.

Det er næsten umuligt at finde ud af om man sover godt på en madras, blot ved at ligge 10-15 minutter på den. Det kræver normalt ca 20-30 dage at vænne sig til en madras. Derfor har vi valgt at tilbyde 100 dages prøveperiode på samtlige af vores madrasser, så du stille og roligt derhjemme kan finde ud af om din nye madras er perfekt til dig.

Hvad skal du overveje når du tester din madras

Gennemgå listen nedenfor:

  1. Størrelsen. Madrassen bør mindst være 10 cm længere end dig og så bred som mulig.
  2. Lider du af allergi? Så kan alle vores madrasser bruges, men Latex topmadars er helt sikkert den rigtige løsning til dig.
  3. Er madrasserne til dig og din partner? Hvis i har vidt forskellig vægt og højde, kan i nemt have den samme madras. Vores unikke fjedresystem gør at de kan bruges af personer fra 50-120kg. Dette er udviklet i tæt samarbejde med større hotelkæder. Alle madrasser har samme højde, og kan nemt sættes sammen efter behov.
  4. Fugt. Igennem natten sveder vi, og for at undgå, at madrasser bliver fugtige, er en vaskbar topmadras eller rullemadras en god løsning. En Latex topmadras er varmetransporterende og leder effektivt varmen væk fra kroppen. En topmadras i memory-skum holder ofte lidt mere på varmen, og vil være ideel, hvis man godt kan lide en varm seng.
  5. Har du/I ofte børn i sengen? Så er det en god idé at vælge en bred madras.
  6. Test madrassernes blødhed/hårdhed. Det er vigtigt at madrassen støtter godt og giver en god komfort. Vær opmærksom på hvordan madrassen støtter, både når du ligger på maven, ryggen og siden. Alle vores madrasser er udstyret med 5 komfortzoner, som giver den perfekte støtte, uanset om du ligger på maven, ryggen eller siden.
  7. Læg dig på siden. Synker hofte og skulder fint ned i madrassen? Rygsøjlen skal ligge vandret og taljen støttes. Vores modeller har 5 komfortzoner, således at madrassen støtter alle punkter i kroppen kontur.
  8. Læg dig på ryggen. Får din lænd støtte? Madrasser skal følge svajet i ryggen. Føler du et hulrum under din ryg, er madrassen for fast. Du må ikke kunne få en hånd ind under lænden når du ligger på ryggen.
  9. Vend dig om. Kan du nemt vende dig? Hvis ikke, er madrassen for blød.

Alle vores boksmadrasser og continentalsenge kan kombineres med samtlige vores topmadrasser, for at give den bedste kombination og komfort.

Vores springmadrasser og skummadrasser er rulle- og vakuumpakket for at gøre transporten lettere.

Komprimeringen gør, at der efter udpakning kan gå tre til fem dage, før madrassen finder sin normale form. Men madrassen kan anvendes kort efter udpakning.

Skummateriale og tekstil kan lugte en smule, efter at det har været vakuumpakket, men lugten forsvinder, kort tid efter at madrassen er taget i brug. Hvis du lufter ud, støvsuger eller presser luften ud af madrassen et par gange, forsvinder lugten hurtigere.