Din kurv

Om os

Vi arbejder på at gøre fremtiden mere bæredygtig og naturlig !

 

Vi vil vise, at madrasser og senge kan produceres anderledes og bedre. I kontakt med naturen. Fair & ansvarlig. Og uden brug af giftige pesticider eller kemikalier. Det er bare et spørgsmål om tankegang og se det større billede. Vi kæmper ikke på pris, betingelser og masseproduktion, men ønsker en individuel og specialiseret produktion, hvor vi kan tilbyde unikke produkter der kan holde i mange år, til gavn for både dig og vores planet.

Vi ønsker ikke at producere for forbrugets skyld, men i den grad også at give tilbage. Derfor involverer vi os ofte i debatter, hvor vi vil prøve at inspirere andre, samt at give tilbage til lokalsamfundet. Vi synes at vi har et ansvar som virksomhed. Et ansvar for at producere ordentlig og gøre så lidt skade på vores jord som muligt. Faktisk arbejder vi på at skabe en virksomhed som gør mere gavn en skade.

Vores mål er at blive klima neutrale i 2025

Vi er netop i gang med at kortlægge CO2 udledningen på samtlige af vores produkter, og vil kunne kompensere ved at plante træer for hvert produkt vi sælger. Vi arbejder også med affaldssortering og genanvendelse af vores produkter.

Gennemsigtighed

En vigtig del af visionen for SÖVN er desuden at skabe gennemsigtighed i et nuværende uigennemskueligt madrasmarked.

Vi ved også at naturlighed og bæredygtighed ikke gør det alene.

Prisen er også afgørende, så det nemme valg skal være det rigtige valg.

Ved at udbyde de rigtige priser, sikrer man sig som forbruger at få fuld valuta for pengene, i stedet for at skulle forholde sig til urealistiske kampagner med -50-70%.

Derfor vil der heller ikke komme kampagner og prisfester, da vi gerne vil tilbyde de rigtige priser hele tiden.

SÖVN produkter sælges i dag kun igennem udvalgte partnere og via vores webshop.