Din kurv

Materialer

NATURLATEX er et af de mest åndbare, støttende og bløde materialer i verden. Det er kort og godt usandsynlig komfortabelt.

Desuden har naturlatexens mange gode egenskaber gjort endeligt op med dilemmaet om, hvorvidt en topmadras skal være blød eller støttende. Naturlatexen er nemlig begge dele, og så er den oven i købet hygiejnisk i brug, da husstøvmider ikke trives i materialet, og den ikke ophober fugt.

Alle mennesker afgiver i gennemsnit 500 ml sved pr. nat, og det stiller høje krav til både sengetøj og madrasser. En madras af naturlatex, der regulerer varme og fugt helt exceptionelt vha. sin åbne og runde cellestruktur, kan derfor være med til at give en bedre og mere hygiejnisk nattesøvn.

Natur latex er meget modtagelig over for kropsvægt. Det vil sige, at den tilpasser sig din vægt, uanset om du er let, tung eller midt i mellem. Det betyder, at din krop bliver støttet af madrassen, uanset hvordan du ligger, og når du vender dig – eller rejser dig – springer naturlatexen tilbage til udgangspunktet og tilpasser sig den nye sovestilling.

Grunden til, at naturlatexen er væsentligt mere fleksibel end andre typer latex, er fordi strukturen i cellerne er så åben. Luftigheden i membranerne gør materialet meget eftergivende og fleksibelt og giver samtidig både krop og madras mulighed for at komme af med overskydende varme.

Det betyder også, at du ikke oplever, at madrassen bliver ubehagelig varm under dig – naturlatexen sørger for en behagelig temperatur hele natten igennem.

Den primære ingrediens i latexen med det mærkelige navn er gummi, som er tappet fra gummitræer i Sydøstasien. På en madras af naturlatex kan du altså sove roligt i mere end én forstand – den er nemlig helt naturlig.

Øvrige typer latex er noget mere simple at fremstille end naturlatex, men de når til gengæld heller ikke helt op på siden af naturlatex, når det gælder gode egenskaber.